">
ГЛАЗУР ПАСХАЛЬНА – 75г

Вид продукту Концентрати харчові. Солодкі страви. Суміш для приготування глазурі.

маса 75г
Місткість  в упаковці

Використовується для прикрашення пасхи. Може також використовуватися для приготування крему для різноманітних кондитерських виробів.

Склад: цукрова пудра, крохмаль картопляний перший ґатунок, регулятор кислотності кислота лимонна (Е 330), ароматизатор ідентичний натуральному «Ванілін».

Спосіб приготування:
Збити в міксері один охолоджений білок до утворення пишної маси. Поступово додати при безперервному збиванні вміст пакету і продовжувати збивати протягом 3-5 хвилин. Готову глазур нанести на поверхню виробу. Через 15-20 хвилин поверхню виробу прикрасити декоративною солодкою посипкою.