Вид продукту Концентрати харчові. Солодкі страви.
маса 85г
Желе.
Желе – легкий десерт на основі желатину і фруктів або ягід. Желе є популярним літнім десертом. У нього легкий, ненав’язливий смак і невелика калорійність. Ніщо так не освіжає в жаркий день, як ваза з желе з холодильника.
Справжніми прикрасами столу будуть листкові желе. Якщо ви хочете приготувати ефектний десерт, шари треба виливати поступово – чекаючи, поки кожен черговий шар трохи захолоне (щоб вони не змішалися).
Ласуни оцінять і желе з відтінками полуниці.
Прикрасити желе можна цілими ягодами, шматочками шоколаду, подрібненими горіхами, шоколадною або кокосовою стружкою.
Склад: цукор білий кристалічний, желатин харчовий, регулятор кислотності кислота лимонна (Е 330), добавка комплексна смакоароматична «Полуниця», барвник харчовий «Понсо»(Е 102), (Е133).
Спосіб приготування:
1.Вміст пакету поступово висипати в 0,4 л окропу
2. Постійно перемішувати до повного розчинення.
3. Розлити в форми і поставити в холодне місце для загущення.
4. За бажанням витягти з форми.