">

ТОРГОВЕ ОБЛАДНАННЯ

Для оформлення місць продажів у роздрібних магазинах ми пропонуємо широкий асортимент торгового обладнання, яке допомагає вирішити відразу кілька завдань.

По-перше, забезпечити огляд відразу всього асортименту «Поваренок» для споживача.

По-друге, зробити його доступним. Не докладаючи серйозних зусиль, покупець має можливість взяти товар і ознайомитися з інформацією на упаковці.

І нарешті, здійснити спеціальну викладку товару згідно з купівельним попитом і маркетингової тактикою виробника.

У цьому розділі представлені основні види торговельного обладнання.

torg_ob
СТЕНДИ

Кількість розміщуваних позицій: 27 – 63 SKU

Матеріал: сталевий каркас і дріт з полімерно-порошковим покриттям;

Основне торговельне обладнання.
Підходить для великих торговельних точок з широким асортиментом.

Поставляється в комплекті з цінникоутримувачами і рекламним топером.

Розмір кошика дозволяє встановити фірмовий шоу бокс тільки на нижній полиці.

ЛОТКИ

Матеріал: тришаровий гофракартон;

Виконаний з екологічно чистого, легкого і одночасно міцного матеріалу. Підходить для всіх каналів збуту. Зручно розмістити на холодильниках і в промо зонах.

ДИСПЛЕЇ

Матеріал: сталевий дріт з полімерно-порошковим покриттям;

Підходить для всіх каналів збуту.
Зручно розмістити на вітринах, на холодильному обладнанні, закріпити на стіні.
Має спеціальні присоски для фіксації при установці на горизонтальну поверхню, які поставляються в комплекті і розміщуються за місцем, з урахуванням нерівностей. Для кріплення до стіни дисплей має металеву пластину.

СТРИП-СТРІЧКИ і СТРИП-ХОЛДЕРИ

Матеріал: прозорий ПЕТ (або ПЕТФ, поліетилентерефталат) володіє високою міцністю, хорошою пластичністю;

Підходить як для невеликих торгових площ, так і як доповнення до основних стійок.
Для посилення кріплення страйплент до вертикальних поверхонь передбачені отвори для хомутів.
Надає можливість організувати додаткову викладку товару, як супутнього:
на холодильниках у м’ясному і рибному рядах,
поруч зі стійками алкогольної продукції,
у відділах овочі та бакалійні товари.

Параметри обладнання підбираються індивідуально, виходячи з потреб торгової точки.