Інгредієнти:
150г борошна пшеничного
60мл холодної води
по 2 ст. л. насіння льону та рослинної олії
1 ч. л. солі
по 1/2 ч. л. розпушувача і цукру
Перемішати борошно, розпушувач, сіль і цукор, додавши також насіння льону. У склянці змішати воду з маслом, влити в борошно і замісити гладке тісто по консистенції воно повинно бути схоже на пельменне. Залишити тісто на 10хв, обернувши харчовою плівкою. Далі тісто розкачати в пласт 2-3мм товщиною. Краще розкачувати тісто на пекарському папері, на якому його можна буде перенести на деко. Ножем розрізати акуратно тісто на крекери, поставити в нагріту до 200 градусів духовку, запікати до зарум’янювання, слідкуючи, щоб крекери не підгоріли. Приємного апетиту!
Можна додати до насіння льону насіння гарбуза, соняшнику, кунжут, будь які мелені горіхи за смаком.