">
Крекери з насінням льону

крекеры

Інгредієнти:

150г борошна пшеничного

60мл холодної води

по 2 ст. л. насіння льону та рослинної олії

1 ч. л. солі

по 1/2 ч. л. розпушувача і цукру

Перемішати борошно, розпушувач, сіль і цукор, додавши також насіння льону. У склянці змішати воду з маслом, влити в борошно і замісити гладке тісто по консистенції воно повинно бути схоже на пельменне. Залишити тісто на 10хв, обернувши харчовою плівкою. Далі тісто розкачати в пласт 2-3мм товщиною. Краще розкачувати тісто на пекарському папері, на якому його можна буде перенести на деко. Ножем розрізати акуратно тісто на крекери, поставити в нагріту до 200 градусів духовку, запікати до зарум’янювання, слідкуючи, щоб крекери не підгоріли. Приємного апетиту!

Можна додати до насіння льону насіння гарбуза, соняшнику, кунжут, будь які мелені горіхи за смаком.