ІНГРЕДІЄНТИ:
Курячі крила – 12 шт.
Джем апельсиновий – 3 ст.л.
Гірчиця гостра – 1 ч.л.
Соус соєвий – 1 ст. л.
Кунжут (насіння сире) – 3 ст. л.
Олія рослинна
Паприка мелена – 1/2 ч. л.
Коріандр мелений – 1/3 ч. л.
Сіль
Нагріти духовку до 200°с. Змішати гірчицю, джем, соєвий соус, 1 ч. л рослинної олії, сіль, паприку і коріандр.
Крильця обсушити паперовими рушниками, перевірити, чи немає на кінцях залишків пір’я – якщо є, видалити пінцетом. За бажання видалити у крилець останню фалангу.
Обмазати крильця глазур’ю, яка вийшла, обсипати кунжутом і викласти на застелене пергаментом деко. Запікати до готовності (20-25 хвилин).