">
КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ В ГЛАЗУРІ

крылышки

ІНГРЕДІЄНТИ:

Курячі крила – 12 шт.

Джем апельсиновий – 3 ст.л.

Гірчиця гостра – 1 ч.л.

Соус соєвий – 1 ст. л.

Кунжут (насіння сире) – 3 ст. л.

Олія рослинна

Паприка мелена – 1/2 ч. л.

Коріандр мелений – 1/3 ч. л.

Сіль

Нагріти духовку до 200°с. Змішати гірчицю, джем, соєвий соус, 1 ч. л рослинної олії, сіль, паприку і коріандр.

Крильця обсушити паперовими рушниками, перевірити, чи немає на кінцях залишків пір’я – якщо є, видалити пінцетом. За бажання видалити у крилець останню фалангу.

Обмазати крильця глазур’ю, яка вийшла, обсипати кунжутом і викласти на застелене пергаментом деко. Запікати до готовності (20-25 хвилин).