">
Тістечка із сухофруктів з кунжутом

сухофрукты с кунжутом

По 100 г кунжуту, кураги, кешью і фініків

70 г світлого родзинок

Загальний час приготування: 20 хвилин

Як приготувати тістечка з сухофруктів з кунжутом:

Перебрати кешью, висипати на розігріту суху сковороду і підсушити, після чого в борошно перемолоти блендером.

Промити родзинки, курагу і фініки, якщо вони занадто сухі – замочити у теплій воді на кілька хвилин.

Видалити кісточки фініків, разом з родзинками і курагою додати ці продукти в чашу блендера до борошна з кешью, до однорідності все перемолоти.

До легкого зарум’янювання в сухій сковороді обсмажити кунжут.

З отриманої фруктово-горіхової маси сформувати кульки руками, запанірувати їх в кунжуті і прикрасити горішками.

Подавати тістечка з сухофруктів з кунжутом до чаю.

Смачного!