">
САЛАТ ІЗ МОРСЬКОЇ КАПУСТИ

салат

Сушена морська капуста – 100 грамів.

Приправа для корейської моркви (негостра) 1 чайна ложка.

Соєвий соус – 1-2 столових ложки.

Кедрова олія – 1 десертна ложка.

Замочіть суху морську капусту на декілька годин. Краще на ніч. Час замочування від 2 годин до 8 годин. Далі водорості порізати ножицями, дуже ретельно прополоскати в 3-4 водах, щоб пісок осів на дно, перекладаючи кожного разу в друшляк. Остання вода має бути питною. Бажано і до цього полоскати хоча б відстояною водою (а не з-під крану хлорованою). Викласти на друшляк, дати воді стекти. Потім додати приправи, олію (льняну, кедрову, кунжутну ). Все перемішати. Ось і увесь рецепт. Морська капуста готова. Варити її безглуздо і шкідливо, тому що увесь смак і усі вітаміни знищаться. Так просто, швидко, смачно і корисно.