Сирна запіканка з родзинками та курагою

Інгредієнти:
Сир 500 г
Сметана 5 ст. л.
Манна крупа 2 ст. л.
Яйця 2-3 шт.
Цукор 3 ст. Л.
Ванільний цукор 1 ст. л.
Родзинки і курага 75 г
Вершкове масло 1 ст.л.
Сіль щіпка
Цукрова пудра для прикраси
- Родзинки і курагу промити, викласти в миску, залити окропом і залишити на 20 хвилин.
- У миску покласти манну крупу, додати половину сметани і перемішати. Залишити набухати на півгодини.
- Сир розім’яти, додати набряклу манну крупу зі сметаною, цукор, ванільний цукор, щіпку солі, яйця і добре перемішати.
- З сухофруктів злити воду, обсушити. Додати родзинки і курагу в сирну масу, перемішати.
- Форму змастити маслом, викласти сирну масу і розрівняти. Поверхню змастити сметаною, яка залишилася. Запікати 40-45 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.
- Готову запіканку остудити і посипати цукровою пудрою.