">
ЩІ САХАЛІНСЬКІ

щи

ІНГРЕДІЄНТИ:

Сушена морська капуста 30 грам, будь-який м’ясний бульйон на ваш смак- 4 літри, три ріпчасті цибулини, 2 моркви, 4 зварених круто яйця, декілька зубчиків часнику, 5 великих картоплин, сметана, зелень, сіль, спеції за смаком.

Морську капусту залийте гарячою водою і варіть після закипання 40 хвилин.

Відкиньте на друшляк і промийте холодною водою. Готову капусту наріжте на смужки завдовжки 2-3 сантиметра.

Натерту на великій терці моркву і цибулю, порізану півкільцями спасеруйте в рослинній олії до золотистого кольору. Перед закінченням пасерування додайте часник, порізаний великими скибочками.

У киплячий бульйон опустіть картоплю, нарізану великими кубиками.

Коли картопля вже буде майже готова, додайте морську капусту, заправте овочами, що спасеровані, і варіть до готовності. Зніміть з плити.

У готові щі опустіть нарізані кільцями яйця.

При поданні заправте сметаною і зеленню.